• large.darkportal.jpg.64f3c9b75b3461390fa51d19d0aecb04.jpgOm Aggro Union

    Aggro Union är ett casual social alliance-guild som skapades på EU Dunemaul 2005. Vi har inte några krav eller begränsningar på vad våra medlemmar gör med sin speltid; raida, PvP:a, questa, köra instancer eller bara fiska det är upp till den enskilde medlemmen. Huvudsaken är att man har roligt när man spelar. Vi är ett svenskt guild vilket innebär att man ska kunna göra sig förstådd på svenska i Guildchatten och Discord för att kunna vara medlem i guildet.

    Vi välkomnar medlemmar som främst spelar för den sociala delen av spelet och är ute efter att ha kul i trevliga människors sällskap. Om din största ambition i World of Warcraft är att bygga gearscore, nå max progress, hardcore-raida eller liknande är chansen stor att du förr eller senare kommer att bli besviken på vår laidback-stil. Då ser vi hellre att du inte joinar ö.h.t. än att du går med, bygger relationer och sedan lämnar.

    Vi raidar när vi har lust och folk till det. Allt mellan 1 till 4 ggr i veckan. (Eller inte alls om solen skiner, livet leker och annat lockar. Som sagt, vi är rätt casual.) Vi har inget fast raidteam och platserna fylls efter principen först-till-kvarn förutsatt att man fyller gearkraven för raiden. Se kalendern för aktuellt raidschema.

    Guildet hade år 2006 ca 175 karaktärer fördelat på ca 90 medlemmar, dessa siffror ökade ytterligare efter en flytt till Frostmane där vi tog namnet "Alla talar svenska". Dessvärre slutade många av oss spela när kvaliteten på WoW minskade och i dagsläget ses Aggro Union som en vilande (inaktiv) guild. Vad som är glädjande däremot är att vi ser fram emot en storslagen comeback sommaren 2019 när WoW Classic släpps!

    Är du intresserad av att joina oss ber vi dig läsa igenom våra regler och fylla i en ansökan här på siten eller kontakta oss via mail om du vill veta mer.